Före fallet av Noah Hawley

Kom och läs böcker tillsammans!

Nästa bokcirkel är måndagen 6 februari 17.30. Boken som ska diskuteras är Före fallet av Noah Hawley. 

Böckerna finns att låna på biblioteket. Vi läser böcker, talar om böcker, träffas och tar en fika ihop. Anmälan på Everöds bibliotek, 0733-13 45 54 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Alla är välkomna!

The Lady in the Van

Alan Bennett är tillbaka, denna gång med ett par noveller, varav den ena är filmaktuell! I sjuttiotalets London parkerar den hemlösa miss Sheperd sin skrotiga skåpbil på Alan Bennetts uppfart. Hon blir kvar i femton år...

Kom och läs böcker tillsammans! Nästa bokcirkel i Everöd startar måndagen den 19 november kl.17.30 och boken vi ska prata om är The lady in the van av Alan Bennett. Böckerna finns att låna här på biblioteket. Vi läser böcker, talar om böcker, träffas och tar en fika ihop.

Något du undrar över? Kontakta Helena Bengtsson, Everöds bibliotek, på tel 044-13 45 54 alternativt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen in till biblioteket i Everöd!


Det var ett trevligt och intressant föredrag som Carl-Henrik Henriz bjöd på den 10 november i Everöds församlingshem.

Vi fick ta del av Dag Hammarskjölds stora livsgärning bl.a som FN:s generalsekreterare 1953 - 1961. Även lyssna till några bandupptagningar där han pratade i FN.

Hammarskjöld fick Nobels fredspris postumt och USA: s president John F. Kennedy kallade Hammarskjöld ”den största statsmannen i vårt århundrade”.

Föredraget var ett samarrangemang mellan Everöds Sockenförening och Everöds Byaråd.
Text och bild: Lena Holst. Införd 2016.

BootCamp Everod3

Onsdagen 20 feb kl 17:30-18:30 kör vi ett BootCamp-pass för barn mellan 7-12 år!

Bootcamp är tufft, tungt och har tempo – men innebär även lagarbete och framförallt att ha roligt tillsammans. Utmana dig själv och peppa andra. 

Det blir träning a’la militär/bootcamp vilket innebär:

- core (plankan, situps mm)
- styrka
- crossfit (hoppa, klättra)
- hinderbana

till tuff medryckande musik

Medtag: oömma kläder, gympaskor och vattenflaska.

Obs! Anmälan via sms till Anneli 076-6327458 eller Jonna 0768-553444 senast måndag 18/2.

Everöd Lyser

På Alla helgons dag den 3 november med start ca kl. 18.00. Med ljus och marschaller längs med alla vägar i byn. Akta så att de inte står i vägen för bilar etc.

Så lyser vi tillsammans med många andra byar i vår trakt!